Přeskočit na obsah

Dětský sprint – registrace v den závodu

Online registrace do dětského závodu je uzavřena, registrace však je možná i na místě. Výdej zaplacených startovních čísel a nové registrace budou probíhat v těchto časech a na těchto místech:

    • pátek 16.9. od 16:00 – 20:00 (Bechyňova 3)
    • sobota 17.9. od 7:30 – 9:00 – před budovou architektury – cíl hlavního závodu/start dětského závodu
  • Start první nejmenší kategorie U5 je v 9:00 před vchodem do budovy architektury ČVUT – potom následují starší a starší kategorie, plánovaný konec poslední kategorie je cca 11:15 hod.
  • Kromě cyklistických klání nabízíme i zajímavý doprovodný program pro celou rodinu – najdete ho na podiu, před podiem i ve stáncích našich partnerů. Bližší informace naleznete v harmonogramu akce. Pro děti bude určitě zajímavé malé florbalové hřiště, kde si s T-Rexem mohou vyzkoušet florbal, cvičení dětí se Sportcentrem Evropská, Zážitková dopravní prevence nebo BMX Flatland Freestyle exhibice.

Trasa závodu je opět vedena areálem ČVUT, jeden okruh měří 750 m. Kolik kol jede vaše kategorie a kompletní pravidla naleznete v propozicích.

Ke startovními číslu dostanou děti limonádu Kalabria Bubliman a hroznový cukr Vitar, v cíli dostane každý závodník medaili a na webu si pak bude moci stáhnout svůj diplom!

Nejlepší tři z každé kategorie získají věcné ceny od partnerů závodu během vyhlášení od 12:00 na hlavním podiu! V nejmenší kategorii U5 budou vyhlášeni a oceněni všichni závodníci, jejich vyhlášení proběhne ihned po dojezdu kategorie na červených schodech u cíle.

Nahoru